Firma noastra organizeaza cursuri de Asamblare si depanare PC din anul 1993. Spre deosebire de un curs de calificare standard, pentru o categorie limitata de personal, acest curs este destinat tuturor pasionatilor de calculatoare, indiferent de varsta si de ocupatie. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor si institutiilor ce doresc scolarizarea personalului propriu.

 

Cursul isi propune sa prezinte, sa explice si sa asigure formarea de abilitati practice privind construirea si depanarea unui calculator. Se insista asupra tipurilor de placi de baza, procesoare, memorii, magistrale, hardisc, surse de alimentare, placi grafice, BIOS. Sunt prezentati pasii incarcarii si startarii unui sistem de operare; sunt analizate etapele testarii si eventualei depanari.

 

 

Cursuri de Asamblare si depanare PC

 

Cursuri calculatoare

 

 

 

Programa: Structura unui calculator. Familii de calculatoare (AMD si Intel). Componentele hard principale: placa de baza, procesor, memorie, placa grafica, harddisk, floppydisc, CD, DVD, sursa de alimentare, carcasa. Principii de functionare si standarde existente pentru fiecare componenta. Probleme de compatibilitate. Cabluri si conectori. Demontarea si montarea unui calculator. Probleme de regim electric si termic. Tastatura si mouse-ul, tipuri si utilizari. Monitorul de tip CRT si LCD. Indicatori de performanta. Optimizarea performantelor unui calculator.

 

 

        Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore

        Pret:     240 lei

 

 

Observatii: Se cer in principal abilitati tehnice si un interval de minim 6-12 luni de lucru pe calculator. Este un curs in care practicienii sunt bine veniti chiar daca teoria Windows este stapanita mai putin.

 

 

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

CURSURI  DE ASAMBLARE SI DEPANARE PC - SA CONSTRUIM SINGURI PROPRIUL CALCULATOR !

 

Sediul este in Bucuresti,  grupele de pregatire , inclusiv la cursul de depanare si asamblare PC,sunt mici (uzual maxim 8 persoane). Cursurile se desfasoara in module de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Exista si program de weekend. Dupa sustinerea unui test final participantii primesc un Certificat de absolvire.

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Cursuri de calculatoare si informatica

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

 Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri  incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Toate grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori  in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui.