In ultimii ani o atentie deosebita am acordat cursului Creare de  pagini / site WEB, inclusiv Optimizare ranking pentru Google si alte motoare de cautare. Pentru ca orice firma sau persoana care are o afacere proprie trebuie sa aiba propriul site de prezentare.  Acest lucru adevenit o necesitate in era INTERNET si realizarea lui depinde doar de participarea dvs. Cu un minimum de efort puteti realiza beneficii foarte mari: de imagine, de promovare, materiale. Realizand chiar dvs. proiectul nu mai depindeti de o terta persoana in actualizarea si intretinerea lui ulterioara. Puteti face orice modificare cand doriti si cum doriti. Puteti controla inscrierea in motoarele de cautare, puteti actiona asupra pozitionarii in primele pagini din Google, Yahoo sau BING. 

  

 

 

Cursul CREARE PAGINI  WEB

 

 

 

Programa:  Organizarea INTERNET. Navigarea, structura unui site. Internet Explorer, fluxul datelor, optiuni. Editoare grafice pentru proiectare si realizare pagini site. WEB design.Lucrul cu editorul grafic. Inserarea de blocuri de text si blocuri grafice. Elemente de design al paginii. Importul de fotografii, gif-uri si flash-uri. Importul de secvente sonore si video. Inserarea de link-uri interne si externe. Forum-uri si guestbook-uri, linkuri personalizate. Elemente de optimizare pentru pagini si site, asigurarea unui ranking corespunzator. Restrictii Google, Yahoo si MSN. Exportul paginilor, realizarea upload clasic sau prin FTP. Finalizarea proiectarii si realizarii propriului site.

 

Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore

Pret:     240 lei

Observatii: Se cer cunostinte generale despre sistemul de operare Windows si se presupun cunoscute navigarea pe Internet si posta electronica.

 

 

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

CURSURI DE CREARE PAGINI  / SITE WEB - OPTIMIZARE GOOGLE

 

Cursurile de creare pagini Web si optimizare Google dureaza doar 5 zile iar la sfarsit aveti un site functional. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Lucram numai cu software licentiat. Editorul grafic de site si pagini WEB este free si se distribuie gratuit.  La fel si software-ul de optimizare Google. In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. Daca sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii.  Dupa sustinerea unui test final participantii primesc un Certificat de absolvire.

Vizualizare format MOBILE

Cursuri - lista completa

Curs de Excel 2016 / 365

Cursuri de calculatoare pentru persoane fizice

Utilizare si operare PC, Windows 10

Curs de Internet si Email

Cursuri de calculatoare pentru societati comerciale

Cursuri de Word 2016 / 365 incepatori

Curs programare in limbajul C++

 

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Lista cursuri     Audio / Video         
      Prima pagina
Cursuri creare pagini WEB

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

  Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza.  La inceputul cursului  trebuie sa achitati doar minim 30% din cost, restul se achita pana la sfarsit. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, cursul  respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana.Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !