Aceste cursuri de "Office 365 - Administrare, sharing si cloud" sunt destinate tuturor utilizatorilor Microsoft Office, in special posesorilor de licenta Office 365 dar, in acelasi timp, oricarui posesor de dispozitive mobile cu acces la Internet si care doreste sa lucreze in mod gratuit cu aplicatiile Word, Excel, Powerpoint, OneNote (Office Online).

 

Atat pentru utilizatorii individuali cat si pentru societati comerciale, firme si institutii solutia numita Microsoft Office 365 reprezinta un lucru foarte bun.

 

Costuri reduse in avans, costuri reduse pentru IT, flexibilitatea de a adăuga utilizatori și servicii, după cum este nevoie, marirea  rentabilitatii  investițiilor, necesară pentru a reuși.

 

Indiferent dacă lucrați online sau offline, de la birou sau sunteti pe drum, Office 365 vă este alături.

 

Aveți intotdeauna cele mai recente caracteristici Word, Excel, PowerPoint și altele. Actualizări automate, acesta este Office bazat pe cloud.


Cursuri  "Office Office 365 Administrare, sharing si cloud "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crearea unui cont Office 365 de tip "Home User" si "Small Business". Instalarea aplicatiilor. Setari de cont si aplicatii. Tehnologia Cloud. Partajari (sharing) de aplicatii si documente). Asigurarea securitatii si confidentialitatii.  Lucrul pe tablete si smartphones. Specific Windows Mobile, Android, iOS. Versiunile de Office Online. Lucrul offline, inclusiv stocarea documentelor. Instalarea pe mai multe dispozitive, activarea. Lucrul simultan cu mai multe dispozitive (local, retea locala, Internet). Actualizarea automata. Compatibilitatea cu documentele vechi. Controlul asupra documentelor salvate in Cloud.

 

 

 

 

 

 

 Durata cursului: 2 zile x 4 ore / zi = 8 ore

 Costul cursului:  160 lei

 

 

                           

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

Cursuri Office 365 - Administrare, sharing si cloud      

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

Noul Microsoft Office va sta la dispozitie oriunde si oricand, pe orice tip de calculator, tableta sau smartphone. Puteti crea noi documente, sa deschideti documentele salvate local sau in cloud, sa le editati si sa le trimiteti prin Internet sau reteaua locala, inclusiv puncte HotSpot cu Wi-Fi. Cursul parcurs la noi va permite sa utilizati la adevarata capacitate dispozitivele fixe sau mobile pe care le aveti. Puteti astfel sa eliberati adevarata putere de calcul a acestora, irosita de multe ori numai in jocuri sau mesagerie. Salariatii moderni vor capata un ascendent evident, elevii si studentii vor avea permanent la dispozitie manualele, materialele de lucru si documentele necesare. Pregatirea asigurata de noi este orientata spre aspectele esentiale si permanente ale procesului de lucru cu orice tip de dispozitiv. Deasemenea se invata lucrul cu cea mai populara aplicatie: OneNote. Vom invata deasemenea sa lucram in Cloud si sa partajam documente cu ceilalti utilizatori utilizand OneDrive.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home     Noutati     Audio / Video         

              Prima pagina

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Toate grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat pregatirea ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !