Acest curs a aparut ca urmare a succesului extraordinar al canalului video YouTube, atat in ceea ce priveste continutul cat si oportunitatile oferite creatorilor de continut in ceea ce priveste castigul banesc. Din ce in ce mai multi utilizatori castiga sume frumoase din vizionarea clipurilor postate.

 

Cursul va invata sa realizati un clip foarte bun din punct de vedere tehnic si sa-i creati toate atributele (metataguri) dupa cerintele Google.

 

Deasemenea introduce elemente de teoria copyrightului si va invata sa faceti fata unor eventuale claim-uri (contestari). Nu in ultimul rand vom studia problema unui castig cat mai mare (Google Adsense).

 

Curs "Creare si promovare video pe YouTube-creare, postare, optimizare

si monetizare"

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Optimizare si monetizare YouTube

 

Programa: Elemente multimedia: aparitie, evolutie, componente. Prelucrare de imagini, sunete, clipuri video. Descarcarea de imagini din camere foto, video, telefoane mobile, Internet. Formate uzuale (BMP, MPG, JPG, GIF). Editoare video. Notiuni de baza privind transformarea si corectarea unui clip video. Salvarea acestora si conversia de format. Inregistrari sonore si video. Metataguri YouTube. Optimizarea continutului descriptiv. Elemente de copyright. Tipuri de Copyright claims, raspunsul la fiecare. Conturi utilizator pe Youtube, gestiunea lor. Crearea unui cont Google Adsense, pasii necesari deschiderii, administrarea. Incasarea efectiva a sumelor datorate de YouTube.

 

 

 

            Durata: 2 zile x 4 ore = 8 ore

            Pret:     160 lei

 

 

Observatii: Se cer cunostinte generale despre sistemul de operare Windows si cunostinte la nivel mediu-avansat privind lucrul cu diferite tipuri de fisiere.

 

Cursul este disponibil si sub forma de seminar la distanta.

 

 

 

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

CURS CREARE SI PROMOVARE VIDEO PE YOUTUBE

 

Pregatirea se desfasoara in cursuri de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Lucram numai cu software licentiat. Accesul la versiunile cele mai recente de software (Microsoft Windows 10 si Office 2016 - Excel, Word, Powerpoint, Access) ne este asigurat de licenta cu updating automat acordata firmei. Sediul este in Bucuresti,  grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii. Dupa sustinerea unui test final participantii  primesc un Certificat de absolvire.

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Video YouTube- creare, postare, optimizare si monetizare

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursurile de Multimedia incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul  dorit urmeaza sa inceapa !