Seminariile si cursurile online sunt destinate acelor utilizatori care prefera sa intre in legatura cu noi prin Skype sau Lync. Ele sunt destinate in general celor cu experienta medie sau mai ridicata si acopera diferite subiecte din lista permanenta de cursuri. Periodic sunt organizate si evenimente punctuale vizand aspecte deosebite din lumea calculatoarelor si informaticii.

 

Seminariile si cursurile online sunt anuntate din vreme, fiind incluse in lista curenta de cursuri. Pe pagina respectiva  veti gasi specificate  numarul de telefon si adresa de mail  la care se fac inscrierile. Sunand sau trimitand un mail veti capata toate informatiile necesare, inclusiv modul de acces si efectuarea platii.

 

De regula, aceste seminarii si cursuri  online constau din 1-3 sedinte de 2-3 ore organizate pe baza unei tematici riguroase, respectandu-se atat subiectul cat si baza de cunostinte ce trebuie transmise.

 

Experienta personala a participantilor este binevenita si contribuie la la largirea ariei de profitabilitate.

 

 

      CURSURI SI SEMINARII ONLINE

 

 

 

 

 

 

Cursuri la distanta prin Internet

 

 

 

 

 

 

 

 

ASAMBLARE SI DEPANARE PC -

 

Seminar cu transmisie video. Vom parcurge impreuna structura hardware a unui PC, principalele componente si functionarea acestora. O atentie deosebita este acordata asemanarilor si deosebirilor dintre cele doua mari familii de procesoare: AMD si INTEL. Sunt explicate pe larg principiile de constructie si functionare ale memoriei interne, hardiscului, magistralelor specifice (PCIe, S-ATA, USB). Se insista pe diagnosticarea eventualelor incompatibilitati si defectiuni.

PAGINI WEB / OPTIMIZARE GOOGLE -

 

 Seminar cu transmisie video.
Google este cel mai utilizat motor de cautare, cu o cota de piata impresionanta. Daca nu esti in Google, nu existi. La acest seminar veti invata sa proiectati noile site-uri sau sa le adaptati pe cele vechi pentru a raspunde cerintelor Google. Mai mult insa decat o simpla SEO, veti beneficia de experienta noastra valoroasa si veti avea ocazia sa adresati intrebarile cele mai diverse, primind de fiecare data cele mai calificate sfaturi.


SOCIAL MEDIA MARKETING - Seminar cu transmisie video. Pe Internet exista nenumarate retele, grupuri de utilizatori, blog-uri al caror continut este dictat de utilizatori. Si dvs. puteti fi unul din acesti utilizatori, in consecinta puteti promova propriul continut comercial.

 

                        

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

Seminarii si cursuri online     

         Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018              

 

                    16 - 17 iunie


Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13

Programare C++ (elevi)                  9-13                    18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

                         

 

 

Utilizare Lync si Skype

   

    Dintre cursurile organizate de noi, urmatoarele sunt planificate sa se desfasoare in perioada urmatoare si online:

    Graficul de desfasurare pentru modulele respective va fi afisat cu cel putin 15 de zile in avans, pentru a exista timpul necesar inscrierii. Speram ca prin metoda online sa raspundem tuturor acelora care din diferite motive  (in special datorita faptului ca nu locuiesc in Bucuresti sau locuiesc in afara tarii) nu pot participa la pregatirea  efectuata la sediul nostru si ne-au rugat sa gasim o solutie.

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home     Noutati     Audio / Video         
       Inceputul paginii curente

              Prima pagina

Seminarii si cursuri de calculatoare online

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursurile si seminariile online (cu participare efectiva la distanta)  incepe cu un apel telefonic sau cu un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza, inclusiv despre inscriere si modalitati de plata. Grupele se formeaza dinamic, numarul de participanti este de 2-5 persoane. Limitarea numarului de participanti se datoreaza restrictiilor impuse de largimea de banda pentru Internet, precum si conditiilor specifice impuse de Skype (se recomanda maxim 5 persoane intr-un grup pentru transmisie video decenta). Cei inscrisi trebuie sa aiba un program Skype functional pe calculatorul propriu (se recomanda insistent cel putin ver. 7.0.0.102) si o legatura broadband la Internet cu o viteza de upload de minim 1024 Kbps. Se recomanda testarea in prealabil a clientului Skype instalat pe calculatorul PC, tableta sau smartphone-ul personal pentru functionarea corecta in regim "Group".