CURSURI  DE CALCULATOARE

                   SI INFORMATICA

        pentru incepatori si avansati

             (Varianta Mobile)

   Bucuresti, Calea Mosilor / Bucur Obor,

    0723 561 112, office@scolarizare.ro

 

 

 

 

 

 

Cursuri de calculatoare - lista completa

Vizualizare Desktop

 

Cursuri de calculatoare, informatica si programare pentru incepatori si avansati

 

Cursuri de calculatoare,

informatica si programare

2018

 

 

 

 

 

Oferim clientilor nostri cursuri de informatica si calculatoare,  pentru incepatori si avansati, de peste 20 de ani. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. La aceasta se adauga faptul ca programa cursurilor respecta toate cerintele de modernitate si actualitate ale utilizatorilor. Invatam sa lucram cu Windows 7/8, Office 2013, Office 365, aplicatii online pe smartphones si tablete.

O prima caracteristica ce ne diferentiaza de concurentii nostri este posibilitatea alegerii dintr-o lista cu mai multe cursuri de calculatoare si informatica specializate, cu durata de 2- 5 zile, astfel incat fiecare poate alege (si plati) numai ceea ce il intereseaza strict. Mai mult, unele cursuri (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet etc.) exista si in varianta de weekend intr-un format intensiv. Totodata, cunostintele acumulate la aceste cursuri se pot aplica atat pe calculatoare PC cat si pe tablete si smartphones, inclusiv din gama iPhone si iPad. Se economiseste astfel timp personal, se economisesc bani. Firma avand autorizatia Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru pregatirea de specialitate, la sfarsit se elibereaza si Certificatul care atesta frecventarea si absolvirea stagiilor respective

A doua caracteristica ce ne diferentiaza este existenta unor  forme de pregatire adaptate tuturor  varstelor. Sigur, competente digitale pentru elevii de liceu dar o atentie deosebita acordam si persoanelor mai inaintate in varsta. In ultimii doi ani, numarul celor trecuti de 50-60 de ani care participa la aceste cursuri de calculatoare si informatica a crescut mult. Pentru acestia, modulele pentru incepatori, in special "Utilizare Windows", "Initiere in Word" si "Internet si email" sunt cele mai indicate. Pentru foarte multi, calculatorul, prin intermediul caruia pot lega noi prietenii, pot coresponda cu cei dragi aflati in tara sau strainatate, pot afla lucruri utile pentru sanatate sau viata personala, a devenit un prieten de nadejde.

 

O a treia caracteristica ce ne diferentiaza consta in simplitatea si onestitatea atitudinii fata de clienti. Lista serviciilor este clara si transparenta. Preturile includ scolarizarea, suportul de curs pe CD, examinarea si eliberarea Certificatului de absolvire. Evitam intotdeauna serviciile inutile ce pot incarca costurile. Nu se incaseaza bani in avans. Plata se face in prima zi de curs.

 

Vezi si profilul nostru pe

                    

 

Cursurile organizate se desfasoara la sediul nostru, atat in timpul saptamanii (de luni pana vineri) cat si in weekend.

Cursurile desfasurate in timpul saptamanii au loc de regula fie dimineata (09.00-12.00) fie dupa amiaza (17.00 - 20.00), avand o durata zilnica de 3 ore. Cele din weekend se desfasoara intre 09.00 si 13.00 avand o durata zilnica de 4 ore. Cursurile de programare C++ include sedinte de 2 ore.

Programul cursurilor in perioada curenta se afiseaza si se actualizeaza permanent pe prima pagina a site-urilor noastre, alaturi de alte informatii utile.

Inscrierea incepe cu un apel telefonic sau mail. La numerele de telefon specificate, sau prin mail, primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum, de regula, nu se incepe mai tarziu de o saptamana.

In prima zi de curs trebuie sa achitati minim 30% din costul cursului, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in prima zi de curs considerati ca nu acesta este cursul ce va trebuie, puteti renunta fara a plati nimic.

Daca in general sunteti o persoana ocupata, va puteti inscrie in avans, chiar daca nu s-a stabilit inca data cursului respectiv;  lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa, urmand ca dvs. sa decideti in consecinta.

 

In momentul in care ati ales serviciile firmei noastre, indiferent de forma de organizare, beneficiati in plus de urmatoarele facilitati:

  colaborati cu o echipa de incredere, cu solide cunostinte profesionale, gata sa se adapteze la cerintele dvs.

  are loc un transfer de cunostinte realizat intr-un mediu relaxat si prietenos

  se poate adresa la cursuri orice intrebare, suntem bucurosi sa raspundem

  se lucreaza  cu echipamente si programe intotdeauna la zi

  fiecare cursant are un calculator rezervat

  grupele sunt mici,  cu un numar optim de cursanti (maxim 8)

  veti parcurge multe aplicatii practice

  se tine cont de problemele dvs.specifice, de orice natura

 

Bucuresti, Calea Mosilor / Bucur Obor,

 0723 561 112, office@scolarizare.ro